Kaffe og kaffebønner er normalt ikke så billige i Danmark, i hvert fald ikke hvis man vil have det i en rigtig god kvalitet. Det er heller ikke os alle der har råd til verdens dyreste kaffe, så hvor få man billig kaffe henne? I Danmark får man billigst kaffe i supermarkederne når de har kaffe tilbud på hylderne, ofte fordi de har kapaciteten til at lave en god handel med leverandøren.
Køber du kaffe online i Danmark, så får du sjældent samme pris som i supermarkederne og udvalget er også generelt af dyrere kaffe, da det ikke kan betale sig at sælge billig kaffe på nettet. Spørgsmålet er så om du kan få billig eller billigere kaffe i udlandet, særligt du lande der grænser op til Danmark.

Er kaffe billigere i Tyskland?

Ja det er billigere at købe visse typer kaffe i Tyskland. Det er ikke altid du får bedre tilbud på kaffe bare fordi du køber det i Tyskland, men ofte kan du. Det er også tit at der køre bedre kampagnetilbud på kaffe i Tyskland, så du nogle gange kan få det rigtig meget billigere.

For overblikkets skyld har jeg kigget på tilbudspriser fra Fleggaard der er et populært sted at handle lige ovre på den anden side af grænsen og sammenlignet det med priserne fra Nemlig.com, der er Danmarks største online supermarked
MærkeFleggaard i TysklandNemlig.com i Danmark
Nescafé Instant Refill 210 g44,95 kr.65,00 kr.
Café Noir Original 400 g44,99 kr.46,67 kr.
L’Or kaffekapsler24,95 kr.27,95 kr.
Sidst opdateret den 26. oktober 2020.

Måske synes du forskellen er minimal, men det der ikke fremgår af pristabellen er de virkelig gode kampagnepriser du får hos Fleggaard når de laver tilbud. Derfor er det en god idé at holde øje med tilbudspriser på kaffe i Tyskland, for så kan du virkelige spare penge. Et eksempel har på er et klassisk glas Nescafé Gold 200 g, der i Fleggaard har været på tilbud 44,95 kr. altså en besparelse på 20 kr. i forhold til Danmark.

Er kaffe billigere i Sverige?

Mod nord er den anden grænse til Sverige og også her er kaffe faktisk noget billigere end i Danmark. Det gælder både når du bestiller en kop kaffe på en café eller kaffebar, men også hvis du går ind i et supermarked og køber malet kaffe, instant kaffe, bønner eller kaffekapsler. Se sammenligningen af 3 kaffeprodukter i tabellen herunder.

MærkeWilly’s i SverigeNemlig.com i Danmark
Nescafé Instant Refill 210 g39,14 kr. (kun 200 g)65,00 kr.
Gevalia Øko malet 400 g25,06 (425 g)52,95 kr.
L’Or kaffekapsler21,47 kr.27,95 kr.
Sidst opdateret den 26. oktober 2020.

Faktisk gælder det generelt at dagligvarer i Sverige er 30-70% billigere i Danmark, og det er derfor ikke kun kaffe det kan betale sig at købe i Sverige.

Køb billig kaffe online

Det vi kan konkludere er altså at kaffe er billigere i udlandet og du skal ikke længere væk end til vores nabolande Tyskland og Sverige. Men, og der er et stort MEN, det er jo ikke hver dag man er i Sverige eller Tyskland og det er heller ikke sikkert du bor lige nær den tyske eller svenske (her er der oveni købet broafgift el. færgebillet der skal betales) grænse, alligevel er der en måde at få den billige kaffe fra udlandet på.

I vores digitale tidsalder er grænsehandlen nemlig rykket online. Du kan få et overblik over online grænsehandel og finde et godt tilbud på kaffe leveret fra udlandet lige til din dør. Nemmere bliver det ikke og med masser af besparelser.