Tedåser

“I have a nasty habit; i take tea at three.”

– Mick Jagger

Er du ligeså slem som Mick Jagger? Uanset hvornår du drikker din te, så skal den holde på intensiteten og smagen – det gøres bedst med en tedåse. 

Populære metal tedåser

Te er tørret urter, frugt med mere, men alligevel er det vigtigt at opbevare din te rigtig for at den bevare sin smag og friskhed bedst muligt. De skal opbevares tørt, mørkt og gerne ved noget der minder om sturetemperater eller lidt lavere. En metaldåse eller tedåse er den perfekt opbevaringsløsning til netop dette. Se udvalget af nogle lækre tedåser herunder.

Tedåse

Tebreve kasser til opbevaring af brevte

Tebreve kan hurtigt komme uorden og en af de bedste måde at holde orden på er med en tebreve holder. Det er en lille kasse eller metaldåse med flere rum og et vippelåg, som er meget dekorativ, men samtidig kan lukkes og give teen den bedst mulige holdbarhed. Herunder er et udvalg af flotte tebrevskasser i metal og træ.

Te Speicalisten tedåse

Derriére la Porte tedåse 

Derriére la Porte tedåse 

Bambus tebrev holder 

Hvordan skal te opbevares?

Fejlagtigt går de fleste ikke særlig højt op i hvordan deres te og tebreve bliver opbevaret, da der er en tendens til at tænke at tørret ting ikke behøver nogen speciel form for opbevaring, men det gør de – i hvert fald hvis man ønsker at bevare smagen i længst mulig tid. Derfor skal du ikke “bare” opbevare ting, men gøre det ordentligt.

Bedste te opbevaring

 

Kendte tedåser der nu er retro

Forhandlere

IKEA, Irma, Imerco, DBA, Gul og Gratis, Kop & Kande, Coop, Mosters Skur, Boxdelux.dk, Dubuy, Hjertekurven.dk

https://www.gucca.dk/matador-kaffedaase-p446133