Vægdekorationer er en af de vigtigste ting for at få et hjem til at se hjemligt ud. Derudover er kaffe en vigtig del af hyggen i mange hjem og derfor er kaffe vægdekorationer jo oplagt at at have i f.eks. køkkenet. Disse kaffeskilte til væggen kan også bruges i virksomheder ved kaffemaskinen el. på kaffebarer og caféer.

Kaffebar skilt i træ med kop og bønner

Her får du et elegant kaffebar skilt i træ med ekstra dekoration i form af kaffebønner og en kaffekop. Rigtig fin trædekoration at have hængende ved kaffemaskinen i køkkenet eller i den lille café/kaffebar. Du kan frit hænge bogstaver og andre dekorationer op som du vil, så det passer til resten af indretningen.

Dette kaffebar skilt fås fem forskellige træfarver: ahorn, kirsebær, valnød, birk og rød eg. Da kaffeskiltet består af flere elementer, bestemmer du selv hvor meget det skal fylde på væggen, men koppen er 10×7 cm og bogstaverne er 2-5 cm høje. Prisen er den samme uanset træsort.

Pris: 249 kr.

Kaffebar + kaffekop skilt i træ

Du kan også få dette elegante kaffebar skilt med kaffekop i træ til at hænge på din café eller i dit baristahjørne i køkkenet. Du får her både kaffebar skiltet og kaffekop skiltet, men kaffekoppen i træ kan også købes seperat hos Villavejen der laver skiltet.

Kaffebar skiltet er ca. 10 cm højt og det fås kun i de farver du ser på billedet herover. Som sagt kan du også købe kaffekoppen i træ for sig, den koster alene kun 45 kr. Du kan se koppen her. Der medfølger elefantsnot til at hænge skiltet op med, hvilket også gør det nemt at flytte el. tilrette.

Pris: 199 kr.

Kaffe skilt i træ

Dette skilt staver kun til “Kaffe” og passer måske bedre ind i det private hjem, hvor der ikke ligefrem er en kaffebar. Der medfølger også en trædekoration i form af kaffebønner for at skabe lidt mere hygge til vægdekorationen. Herunder kan du se et billede af hvordan kaffeskiltet ser ud når det er hængt op på væggen.

Kaffeskiltet der produceres af Living Nature fås i to forskellige materialer: eg og valnød, der medfølger klæbemasse til ophæng og det er nemt at hænge op på enhver væg.

Pris: 249 kr.

Kaffe bogstaver i træ – Lav selv skilt

Du kan også selv vælge bogstaver i træ og skrive “kaffe” el. “kaffebar” i den størrelse du ønsker det og i den materiale du synes er pænest. Du kan også skrive et kaffe slogan eller andet du synes der passer som kaffebar dekoration.

Disse bogstaver i træ fås i eg og valnød, og i størrelserne 10, 20 og 25 cm. Et bogstav i træ koster fra bare 19 kr. og du kan altså sagtens skrive længere ord med kaffe el. sætninger for en overkommelig pris.

Kaffe skilt i træ fra Minifabrikken

Let og elegant kaffebar skilt fra Minifabrikken der specialiserer sig i dekorationer til hjemmet og caféen i træ.

Skiltet fra Minifabrikken fås i farve lys og er lavet af lyst egetræ. Det passer godt til en kaffebar, café eller kaffehjørnet hjemme i køkkenet.

Emaljeskilt med kaffetyper

Sjovt retro emaljeskilt med en oversigt over de mest populære forskellige kaffetyper. Det passer perfekt til en kaffebar eller café hvor kaffen er i fokus, da det kan give dine kunder et overblik over hvad de forskellige kaffetyper inderholder.

Det er også et sjovt skilt at have hængende derhjemme, hvis du og resten i hjemmet går meget op i kaffe og gerne vil tilbyder jeres gæster mange forskellige typer kaffe. Spørger de hvad det er, så kan i blot pege på dette kaffe skilt i metal.

Emaljeskilt med kaffebønner

Her er endnu et klassisk emaljeskilt man ofte ser på caféer og kaffebarer, men kunne det ikke også passe godt in i dit køkken?

Dette skilt giver et overblik over forskellige kaffebønner og hvad der kendetegner dem, samt hvor de stammer fra. Et sjovt lille emaljeskilt at have hængende på væggen eller i din café.

Kaffe skilt i metal – “et knus i et krus”

Her er et sødt kaffeskilt ikke i træ, men i metal. Metalskiltet har teksten “Kaffe er et knus i et krus” stående henover et hjerte og i bunden af skiltet en kaffekop, som “hjertevarmen” kommer op ad. Skiltet er i neutrale og behagelige afdæmpede farver.

Det er det perfekte kaffeskilt til køkkenet i det private hjem og det måler også kun 14×20 cm, så det fylder ikke alverden og giver lidt nuance i køkkenet, hvor man generelt mest har køkkenudstyr og mad stående.

Nu har du fået en masse gode inputs til kaffe skilte både til hjemmet og i erhvervsmæssig sammenhæng. Nu skal du bare vælge det du bedste kan lide.