Stelton laver alt udstyr køkkenet og en af de ting de laver er kaffedåser, faktisk laver de hele 2 forskellige kaffedåser. Der er denne Stelton Scoop og den anden hedder Stelton Emma kaffedåse.
Stelton Scoop er lavet i et meget moderne design, der tilgodeser indretningen i et moderne køkken. Her kan dåsen fint stå fremme på køkkenbordet eller i en åben reol uden at ødelægge designet. Det er fedt fordi det ofte kan være rart at have sin kaffedåse stående fremme, da det er en ting der bruges dagligt (måske endda flere gange) i de fleste hjem.

En kaffedåse med ske

Navnet giver god mening når man finder ud af at der medfølger en ske ved køb af dåsen. Ikke bare medfølger den, men den er også inkorporeret i designet af dåsen, så den ikke stikker ud, altid har sin plads og ikke bliver væk. Som du måske kan ane på billedet ligger skeen øverst i låget, som er lavet af gummitræ og indgår på den måde elegant i dåsens design.
Dåsen og skeen er lavet i rustfrit stål og du kan altså roligt vaske den i vand en gang imellem, hvilket du også bør gøre. Skeen har et helt normalt kaffekopmål og du kan derfor bruge til at af måle hvor meget kaffe du skal putte i kaffemaskinen vs. hvor meget vand der er.

Med Stelton Scoop kaffedåsen kan du også være sikker på at få en frisk morgenkaffe, da dåsen er helt lufttæt og derfor holder både malet kaffe og kaffebønner friske i længere tid.

Stelton og kaffe

Stelton er som sagt et mærke der laver alt til køkkenet, men især deres serie af kaffeprodukter er imponerende og derfor også meget populær i danske hjem. Udover at lave kaffedåserne: Stelton Scoop og Stelton Emma, lavet de også en lang række andre produkter relateret til kaffe. Her kan nævnes:

  • Termokande
  • Elkedel
  • Stempelkande
  • Rejsekrus
  • Kaffebrygger
  • Kaffekværn

Det er deres Emma serie der er mest populær og næsten alt hvad de laver kan fås i denne sammenhængende og flot designet køkkenserie.