En kaffedåse er genial til at holde din malede kaffe eller dine kaffebønner friske i længere tid. Med denne kaffedåse fra Stelton får du muligheden for at købe en kaffedåse der kan passe ind i et hvilket som helst moderne køkken, og som man ikke skal være bleg for at vise frem.
En kaffedåse er god at have stående fremme på køkkenbordet eller en åben reol, da man skal have fat i den hver dag. Derfor er det vigtig at have en pæn dåse som denne eller som søster-kaffedåsen Stelton Scoop.

Kaffedåsen er en del af Stelton Emma

Stelton laver alt til køkkenet og en af deres største serier hedder Emma, som denne kaffedåse er en del af. Det er ikke utænkeligt du har noget fra den køkkenserie i forvejen, som passer ind i et moderne køkken. Det kan også være starten til et matchene kaffesæt, hvor både kaffedåse, kaffekande og kaffekopper matcher sammen.

Prøv at tænk hvor lækkert det ikke ville være at du tager kaffen ud af kaffedåsen (fra Stelton Emma), putter den rigtige mængde ned i stempelkanden (fra Stelton Emma) og slutter af med at hælde det op i din Stelton Emma kaffekop, alt sammen i samme flotte design. Det gør bare kaffen bedre.
Grå, sort eller blå?

Den flotte kaffekrukke er lavet i glaseret stentøj og fås i tre forskellige farver: blå, grå og sort. Det er det samme trælåg i bøgetræ der følger med uanset hvilken farve du vælger. Låget slutter selvfølgelig tæt og hindre luft i at passere både ind og ud af dåsen, og dermed holder den bedre på kaffen, så den er helt frisk til du skal drikke den.

Emma-serien fra Stelton

Måske sidder du nu og tænker at du gerne vil fuldende Emma-serien fra Stelton, i hvert fald når det kommer til kaffeprodukterne. Herunder få du listen over alle de kaffe-relaterede produkter der fås i Emma-seriens flotte og unikke design:

  • Termokande
  • Elkedel
  • Stempelkande
  • Rejsekrus
  • Kaffebrygger
  • Kaffekværn

Du kan selvfølgelig også vælge at pryde hele dit køkken i denne designserie, da der også fås service, grydeskeer, glas og meget andet fra Stelton.