´Kaffe er en populær drik i Danmark og det er de færreste voksne der går udenom kaffen om morgenen, derfor er der også en del julekalendere med kaffe at vælge mellem i år.
I denne liste får du et overblik over de absolut bedste til dig som elsker kaffe eller til en du holder af som elsker kaffe. Vi har søgt med lyd og lygte på nettet for at finde frem til disse delikate julekalendere med kaffe. Lad os koster os ud i det, i artiklen kan du læse om følgende pakkekalendere:

  • Farm Mountain
  • NORU julekalender til kaffeelskeren
  • Growers Cup julekalender
  • Nespresso kaffekapsel julekalender
  • Dolce Gusto kaffekapsel julekalender
  • Tassimo kaffekapsel julekalender

Farm Mountain kaffe julekalender

I denne julekalender får du nok kaffe til 8 kopper om dagen. Det er også en julekalender lavet til dig der sætte pris på den gode, måske lidt eksklusive kop kaffe, som du selv brygger.

Bag hver af de 24 låger er der nemlig en lille pose kaffe med 55 gram kaffebønner i hvilket ca. giver 8 kopper afhængig af hvor stærk din kaffe skal være og hvor stor din kop er. Der er kaffe fra 14 forskellige lande og dermed masser af forskellige smagsnuancer. Du behøver ikke at købe kaffe i hele december måned med denne her julekalender.
Pris: 499 kr. – fri fragt

Fås hos NORU

Adventskalender med kaffe fra NORU

NORU er en online webshop der sælger luksus til din hverdag. Mange af de kaffe produkter de sælger er fra deres eget brand, som er høj kvalitet til en god pris. Denne julekalender består af forskellige poser kaffe og måske lidt lækkert tilbehør, men præcis hvad den indeholder er en hemmelighed indtil du åbner den.

Tag et kig på NORUs hjemmeside for at se på alle de lækre ting de har og gør dig en idé om hvad der kan være i denne adventskalender til kaffe elskeren.

Pris: 500 kr. – fri fragt

Fås hos NORU

Growers Cup kaffe julekalender

Growers Cup julekalender er en flerårig succes julekalender og derfor bliver den også ved med at komme igen år efter år, og i år er ingen undtagelse. Det er en sjov kaffe julekalender der udover selve kaffen har en lille daglig historie om julemanden du kan underholde dig selv eller dem omkring dig med.

Der er kaffe til 24 dage og kaffen skal blot hældes op i koppen og blandes med varmt vand. Hver pose indeholder kaffepulver til 300 ml kaffe. I alt er der 5 forskellige typer kaffe der er blevet kælet rigtig meget for. Mere info om hver kaffe er med i julekalenderen.

Pris: 325 kr. – fri fragt

Fås hos Coolshop

L’OR Nespresso kaffekapsel julekalender

Nu er det jo også sådan at rigtig mange efterhånden drikker kapselkaffe og er du en kapselkaffedrikker så skal du da ikke snydes for at have en julekalender med kaffekapsler. Derfor er denne og de næste 2 julekalendre med kaffekapsler.

Denne her er til dig der har en Nespresso kaffekapselmaskine og ønsker at smage på lidt forskellig kaffe i løbet af december måned. Den indeholder 24 kaffekapsler i en flot indpakket kalender og så til en rigtig god pris. Kaffekapslerne er ikke Nespressos egne, men fra kaffeproducenten L’OR der er den næststørste leverandør af Nespresso-kompatible kapsler i Danmark.

Pris: 119 kr. – fragt 29,95 kr.

Fås hos Kaffekapslen

Dolce Gusto kaffekapsel julekalender

Dolce Gusto er et andet populært kaffekapsel mærke med deres egen kaffesmaskinemodel og de har lavet en særlig julekalender til dig med en Dolce Gusto kaffemaskine. Dolce Gusto er et kapselkaffemærke af Nescafé som laver alle mulige slags kaffe.

Kapseljulekalenderen indeholder 24 forskellige slags kaffe. Det er alt sammen sort kaffe uden mælk og sukker, desuden er der heller ikke nogle koffeinfri kapsler i julekalenderen. Den er kun produceret i et begrænset antal og sælges så længe lager haves.

Pris: 129 kr. – fragt 29,95 kr.

Fås hos Kaffekapslen

Tassimo julekalender med kaffekapsler

Hvis du har en eller kender en der har en Tassimo kaffekapselmaskine, så er det denne julekalender du skal have fat i. Den er kun lavet i et begrænset oplag og sælges derfor kun så længe lager haves.

Julekalenderen med kaffekapsler fra Tassimo indeholder 24 forskellige kapsler indpakket i en flot dekoreret pakkekalender med 24 låger. Alle kapsler er sort kaffe og der er ingen koffeinfri kaffekapsler iblandt dem.

Pris: 129 kr. – fragt 29,95 kr.

Fås hos Kaffekapslen

Nu har du opskriften til lækker kaffe hele december måned, bare vælg en af de mange kaffe julekalendere fra denne artikel.

Har vi misset nogle? Skriv gerne en kommentar med de kaffejulekalendere du kender til, som vi ikke har med på denne liste, så andre kan få glæde af den information.