Der er rigtige Nespresso kapsler og så er der kopi Nespresso kapsler. Begge typer af kapsler kan være rigtig gode, men der er stor forskel på hvor de forhandles henne og det kommer vi nærmere ind på i denne artikel.
Vi anbefaler at du prøver Nespresso kaffekapsler fra Den Lune Kop

Rigtige Nespresso kapsler fra Nespresso selv kan du kun købe på deres egen hjemmeside eller i deres fysiske butikker. Du kan også aflevere deres egne kapsler retur, og så genbruger Nespresso dem til nye kapsler. Det er et super bæredygtigt initiativ fra Nespresso.

Nu ved du hvor du får fat i de rigtige Nespresso kapsler, så nu kan du læse lidt mere om kopi kapslerne, som kan fås i både fysiske butikker og online butikker, samt fra mange forskellige mærker.
Nespresso kapsler i Netto, Føtex og Bilka

Netto, Føtex og Bilka er en del af Salling Group og har derfor i høj grad også det samme varesortiment, og det gælder også når det kommer til kaffekapsler der er kompatible med Nespresso maskiner. Føtex og Bilka er generelt større forretninger end Netto, hvorfor de også kan have et lidt større udvalg af kaffekapsler til Nespresso.

Der bliver ført en række mærker fast i disse supermarkeder, men af og til er der også spotvarer, hvilket betyder at du kan finde andre Nespresso kapsel mærker i butikkerne. Herunder er en oversigt over de mærker der føres i Netto, Bilka og Føtex, som laver Nespresso kompatible kapsler.

 • Vores kaffekapsler (kun i Føtex og Bilka)
 • L’Or kaffekapsler
 • Gevalia kaffekapsler
 • Carte Noir kaffekapsler
 • Lavazza kaffekapsler
 • Starbucks kaffekapsler
 • Espresso House kaffekapsler
 • Peter Larsen kaffekapsler

Nespresso kapsler i Fakta, Super Brugsen, Kvickly og IRMA

Irma, Fakta, Kvickly og Super Brugsen er alle en del af Coop og har derfor i nogen grad det samme udvalg af kaffekapsler. Der er dog nogle butikker der har deres eget mærke som kun sælges i de butikker eller online hos Coop Mad, men de føre også mange generelle mærker.

Her kan du se en oversigt over de kaffekapsler der fås i alle eller nogle af Coops butikskæder.

 • Cirkel kaffekapsler (kun hos Coop butikker)
 • Irma kaffekapsler (kun i Irma og online hos Coop Mad)
 • L’Or kaffekapsler
 • Starbucks kaffekapsler
 • Ønsk kaffekapsler

Nespresso kapsler i Lidl

Lidl er ikke det store gourmet supermarked og generelt er fokus her på pris. De har til gengæld også nogle af de billigste vare, men man skal ikke lade sig snyde af det for kvaliteten kan være ganske god på trods. Ofte formår Lidl også at have meget lavere priser, fordi det er en kæmpe europæisk supermarkedskæde med meget forhandlingskraft og mange egne produktserier.

Der er desværre ikke det store udvalg af kaffekapsler i Lidl, men herunder kan du se det ene mærke de fører, som til gengæld er Danmarks billigste kaffekapsler til Nespresso maskiner.

 • Bellarom kaffekapsler

Nespresso kapsler i Tyskland

Skal du eller er du i Tyskland, så kan du glæde dig over at du kan få de rigtige Nespresso kapsler i butikkerne i Tyskland. Tilbage i 2017 besluttede Nespresso nemlig at gøre deres egne kapsler tilgængelige på supermarkedshylderne i Tyskland for at konkurrere med de billige alternativer og gøre deres kapsler mere tilgængelige for brugere af Nespresso maskiner.

Hvor købes Nespresso kapsler online?

Det er nogle af de fysiske butikker du kan købe Nespresso kompatible kaffekapsler i, men hvor kan du så købe dem online? Hvis jeg skulle lave en liste over det ville den bliver meget meget lang, for der er simpelthen så mange små og store online forhandlere af Nespresso kompatible kapsler. I stedet kan du se denne oversigt over Nespresso kapsler.

Blot for at komme lidt mere omkring det, så kan du jo købe alle de mærker jeg har nævnt ved hvert supermarked i deres tilsvarende online shop (hvis de har det). Derudover kan du købe det hos f.eks. Nemlig.com og hos mange fokuserede forhandlere at kaffe og te på nettet.