Ligesom du kan få måltidskasser direkte til døren, så kan du også få kaffe leveret direkte til døren. Det er nemlig ikke kun måltidskasser du kan få på abonnement, nej hele abonnement forretningsmodellen boomer i alle brancher. Du kan derfor få underbukser, sokker, slik, babypakker, kreativitet på boks og meget mere leveret lige til døren.
Det gælder altså også kaffe, og der er flere leverandører om budet. Du kan få diverse typer kaffe leveret til døren næsten lige som du vil det. Du kan bestille kaffebønner, formalet kaffe, kaffekapsler, instant kaffe og du kan sågar få friskristet kaffebønner eller få kaffe på abonnementsbasis – alle mulighederne er der.

Friskristet kaffe til døren

Vi er vant til at drikke kaffe der er kommer på en pose fra supermarkeder eller den online butik vi køber der hos. Her ved vi ikke præcis hvor længe det har ligget, men det er i hvert fald ikke helt friskt. Derfor får vi ikke smagsoplevelsen af helt friskristede bønner, som er helt anderledes.

Du kan få friskristede kaffebønner leveret lige til døren som enkeltbestilling eller på abonnement. Dermed får du oplevelsen af en helt anden kaffe og en helt anden kaffesmag, hvilket er fantastisk. Ganske vidst er der 1 dags forsinkelse på levering, men derfor er kaffen stadig som friskristet.
Fordellen ved denne abonnementsløsning er at du kan få friskmalet kaffe leveret lige til døren hvad end du bor i Aarhus, Aalborg eller København, det er bare at finde en leverandør af friskristet kaffe. Du skal selvfølgelig være OBS på at du har mulighed for at male kaffen der hjemme.

Udvalgte leverandører:

 • Risteriet
 • GarageRisteriet
 • Kaffeagenterne

Andre kaffe abonnementer

Der er dog også andre former for kaffe abonnementer hvor du ikke får friskristet kaffe. Det er især populært med kaffekapsler på abonnement, da de fleste drikker det samme antal kaffekapsler om dagen og derfor ved præcis hvor mange kapsler der bruges om måneden. Dermed bliver det altså meget nemmere at købe kaffe når man bare får det leveret i den mængde man bruger måned efter måned.

Har du en Nespresso kaffemaskine, så kan du vælge at få din ordre hos Nespresso på abonnement og altså få den samme levering gang efter gang. Men der er også også mange selvstændige kapselmærke der laver deres egen kaffekapsler til Nespresso maskiner, Senseo maskiner og Tassimo maksiner.

Udvalgte leverandører af kaffekapsel abonnement:

 • Ønsk
 • GetCoffee
 • Have A Coffee

Der er selvfølgelig også mulighed for at få almindelig kaffe – enten bønner eller formalet – på abonnement. Her kan det være lidt sværere at regne med det præcise forbrug, men du har sikker en nogenlunde idé om hvor mange gram kaffe du drikker om måneden.

Her er det igen muligt flere steder at få et kaffe abonnement med friskristet kaffe, hvilket går at kaffen har en meget mere kraftig og afrundet smag når den bliver leveret til din hoveddør.

Udvalgte levenrandører af kaffe abonnement:

 • Original Coffee
 • Risteriet
 • Have A Coffee
 • Ønsk
 • Noru

Det er dejligt forfriskende at få kaffe leveret til døren hver måned, så det vil jeg bestemt anbefale dig at prøve, så er der en ting mindre du skal huske på indkøbsturen.