IKEA har alt til boligen, hvad end du leder efter ting til soveværelset, stuen eller køkkenet. En kaffedåse høre til i køkkenet og sådan nogle har IKEA også i deres store varehuse og på nettet i deres online shop.
Det du ikke får med en IKEA kaffedåse er et retro look og særligt design, for i IKEA skal det nemlig være billigt. Til gengæld får du en god pris og et moderne look der passer ind i alle køkkener.

Det vælter ikke med klassiske kaffedåser i IKEA, faktisk har de kun en enkelt decideret kaffedåse, men udover den har de forskellige typer opbevaring der egner sig særdeles godt til at opbevare kaffe i. I denne artikel har vi set på den bedste kaffe opbevaring i IKEA.

Blomning kaffedåse

Dette er den eneste dåse der er til opbevaring af kaffe, hos IKEA. Til gengæld er denne dåse også lavet i et flot elegant design der passer ind i ethvert køkken. Dåsen fungerer godt til især te og kaffe, men kan i virkeligheden bruges til alverdens formål. Den fås i en høj og en lille udgave, og den høje er ideel til kaffe da du kan have plads til at stille hele kaffeposen herned i.
Her ses den høje IKEA Blomning kaffedåse der måler 20 cm i højden, 11 cm i bredden og 7 cm i dybden. Den koster kun 25 kr.

Prisen på den flotte kaffedåse fra IKEA er kun 25 kr. og dermed langt en af de billigste kaffedåser på markedet. I baggrunden på billedet ses også den lille kaffedåse som er helt kvadratisk.

Korken opbevaringsglas

Korken er en serie IKEA har haft længe, bestående af nogle opbevaringsglas i et gammelt klassisk design, der minder en om småkager fra mormor eller hjemmelavet syltetøj fra farmor. De fås i forskellige højder og har en lufttæt lukning der gør det ideel til brug til kaffe.

De fås i flere forskellige størrelser, her på billedet ses den i 1,8 liter til bare 19 kr. Kan anvendes til meget forskelligt.

Det fås i helt små størrelser, som er godt til syltetøj, dip eller yoghurt og helt op til 2 liter som kan bruges til madretter og ikke mindst opbevaring af kaffe og kaffekapsler. Disse glas vil især se elegante ud med kaffekapsler i.

IKEA 365+

Hvis du nogensinde har været i IKEA, så er du helt sikkert støt på deres 365+ plastikopbevaring. Det er super holdbar opbevaring der kan tåle opvask og så fås de i glas og plastik med helt tætsluttende låg, hvilket er perfekt til kaffe. Det fås i pænere glas, som ser mere elegant ud til kaffeopbevaring. Alle er de dog med plastik låg og det skyldes at det er den eneste måde at få 100% lufttæt opbevaring.

Her ses den praktisk opbevaring fra IKEA 365+ i forskellige størrelser. Koster fra 39 kr. i glas med plastiklåg.

Her ser du tydeligt at plastiklåget meget elegant og altså ikke ødelægger de finde glas der afslører indholdet i dem. Det vil ligeledes se flot ud med kaffebønner eller kaffekapsler, der kan pynte på de åbne hylder i køkkenet.

Har du en af de bedste kaffemaskiner i dit hjeme, så skal du også have fat i en god kaffedåse eller et godt kaffeglas, så din kaffe holder sig frisk til næste gang du skal lave en kande på din kaffemaskine. I denne artikel fik du IKEAs bedste bud på hjælp til at holde din kaffe frisk, hvad end det er bønner, formalet, kapsler eller instant kaffe.