Droste er et Hollandsk chokolade selskab der har eksisteret siden 1863. I dag er virksomheden eget af et større tysk selskab, men producere stadig samme gode chokoladeprodukter.
De laver chokolader ja, men de er også kendte for at lave kakao, som er et produkt lavet på chokolade. I forbindelse med deres kakao har de udgivet flere forskellige dåser til opbevaring af kakaoen, som nu har fået retro status i Danmark og andre lande Droste Cacao er kendt.

Droste Cacao dåsen er meget eftertragtet og kan ikke købes enkeltvis fra ny af i Danmark. Derfor er største sandsynlighed for at finde den hos en antik forhandler eller brugt på DBA og Gul og Gratis. Dåsen er meget kendetegnet ved sygeplejersken der står med en bakke med varmt vand i en kop og en dåse Droste Cacao på.

I dag er Droste Cacao et af de mest kendte kakaopulver mærker i Holland og sælges i massevis. Vil man rigtig gerne have fat i en Droste Cacao dåse, så kan det betale sig at lede efter det i Holland, da udvalget her er noget større.